#2539
Лот 12 Кристиан гривни ръчна изработка религиозни собственоръчно Западните бижута комплект
Цена 11.00 лв.
Категория
Етнически маски
Статус
Активен
Начин на плащане
  • Paypal
  • Moneygram
  • Банков
цена на доставката
  • BG Проверете цената: 10.00 лв.
  • Международна доставка на цените: 10.00 лв.
срок на доставка
15-30 дни с валиден онлайн проследяване
връща
връща се приемат
защита на купувача
гаранция на получаване на поръчката, или връщане на парите
Информация за продавача

Видяно от izkustvo

Потребител от: 23.04.2015


Виж повече продукти от този продавач

Повече за покупка
Лот 12 ръчно изработени гривни, различни модели.

СРОК за доставка: Ние изпрати вашата поръчка от Лима, Перу, след 1-2 работни дни след получаване на плащането. Приблизителното време, когато ще получите вашата поръчка е 15-20 дни. Проследяване от USPS кандидатстват за САЩ. Може да има известно забавяне поради въздушна поща, но като цяло, тези отлагам правя не често се случва. Пощата е сертифициран, така че ако не получите вашата поръчка в рамките на 1 месец, ние ще направи официално оплакване до пощата. Срок ще бъде 55 дни.

Експресна доставка опция: Ние също така предлагаме Експресна доставка с EMS. Използването на тази опция ще успеете да получите вашата поръчка в 5-10 дни до САЩ и 7-15 дни по целия свят. Свържете се с нас за да ви даде especific Експресна доставка цена за тази точната сума на продукти, които поръчате при нас.

ОТСТЪПКА за комбинирани поръчки: Ако купувате 2 или повече партиди, има доставка отстъпка от 3 USD във всеки допълнителен партида, които купувате. Посетете нашия магазин в глобус офертите да видите много други продукти, които предлагаме. Ние сме търговци на едро. Ако търсите да закупите продукти от hundrends или хиляди, моля изпратете ни съобщение за специална цена и го купя сега много.

Обратна връзка: Ако сте доволни от продукта, моля оставете ни положителна обратна връзка. Това ще ни помогне да се осигури по-добро обслужване и да предлагат повече продукти за продажба. Когато оценявате времето за доставка и цени доставка помисли изпращаме поръчки от Лима, Перу. Ако има някакъв проблем с вашата поръчка, моля изпратете ни съобщение и ние ще го реши. Благодаря.
Отзиви

Вашата електронна поща:

Въпрос: