#1425
Бронзова статуя на буда, будизъм-7 см статуетка на скулптура, изкуство и занаяти тибет
Цена 31.88 лв.
Категория
Статуи
Статус
Активен
Начин на плащане
  • Paypal
  • Moneygram
  • Банков
цена на доставката
  • BG Проверете цената: 10.93 лв.
  • Международна доставка на цените: 10.93 лв.
срок на доставка
15-30 дни с валиден онлайн проследяване
връща
връща се приемат
защита на купувача
гаранция на получаване на поръчката, или връщане на парите
Информация за продавача

Видяно от izkustvo

Потребител от: 23.04.2015


Виж повече продукти от този продавач

Повече за покупка
Бронзова статуя на Буда, височина 7 вж.

Време за доставка: ние ще изпратим Вашата поръчка от Лхасы, Тибет, след 1-2 работни дни, след получаване на плащането. Приблизителното време, когато можете да получите Вашата поръчка на 15-20 дни. Проследяване чрез USPS прилагат за САЩ. Може да има някои забавяния, дължащи се на въздушната поща, но като цяло тези закъснения не се случва често. Пощенска сертифицирани, така че ако не получите поръчката си до 1 месец, ние ще направим официално оплакване в пощата. Лимит време ще 55 дни.

Експресна доставка опция: предлагаме също и експресна доставка с EMS. С помощта на тази опция, можете да получите вашата поръчка в рамките на 5-10 дни, 7-15 дни в САЩ и по целия свят. Свържете се с нас, за да ви даде especific експресна доставка цена за, че точното количество на продуктите, които поръчате от нас.

Отстъпки, за комбинирани поръчки: ако закупите 2 или повече партиди, има доставка отстъпка 3 USD за всеки допълнителен лот, който купувате. Посетете нашият магазин в разговорите залози, за да видите и много други продукти, които ние предлагаме. Ние сме търговци на едро. Ако вие търсите да купите продукти на hundrends или хиляди, моля, изпратете ни съобщение на специална цена и "може да се купи сега&амп;quot; могат да бъдат много.

Обратна връзка: ако удовлетворяетесь с продукта, моля излезте ни положителен резултат и въздействие. Това ще ни помогне да се повиши нивото на обслужване и да предлагат повече продукти за продажба. Ако има някакъв проблем с Вашата поръчка, моля, изпратете ни съобщение и ние ще решим. Благодарим ви.
Отзиви

Вашата електронна поща:

Въпрос: